КВИТКИ У ЛІТО ЛЬВІВ:

Які відвідати екскурсії з Хургади якщо перший раз у Єгипті

топ 3 екскурсії. Хургада

Дуже часто, туристи, які вперше їдуть відпочивати у Єгипет питають, на які екскурсії варто їхати і скільки приблизно грошей, додатково, треба брати з собою щоб максимально відчути дух Єгипту. Тому, щоб не розказувати це все по 100 разів вирішили написати надзвичайно корисну статтю про те які екскурсії відвідати у Хургаді, якщо ви вперше у Єгипті і відпочиваєте 7 чи більше днів. Зі статті дізнаєтесь що треба побачити щоб на 100% відчути колорит Єгипту і витратити при цьому мінімум грошей.

Екскурсії з Хургади які ми рекомендуємо відвідати

Ми з Іриною, хто не знає, ми власники турагенції «Квитки у Літо», а також блогери і подорожувальники з дуже великим стажем. Детальніше про нас можна почитати тут.

Ми надзвичайно багато разів були у Єгипті і відвідали практично всі можливі екскурсії. Тепер з свого досвіду обрали для Вас топ 3 екскурсії, які варто відвідати, якщо Ви вперше їдете у Хургаду на 7 днів.

Екскурсія з Хургади №1 Луксор

Однозначно, якщо Ви перший раз у Єгипті в Хургаді, Вам обов’язково треба відвідати одноденну екскурсію у Луксор. Причому навіть якщо у Вас дуже обмежений бюджет і Ви більше полюбляєте відлежуватися на пляжі, ніж відвідувати руїни — все одно, рекомендуємо відвідати екскурсію з Хургади у Луксор. Вона залишить у Вас неймовірні спогади на все життя. Якщо ви будете у Хургаді і не відвідаєте Луксор — можете вважати що ви не були у Єгипті!

Екскурсія у Луксор

  1. Карнакский храм;
  2. Колосси Мемнона;
  3. храм цариці Хатшепсут;
  4. обід. (вода там буде платна і дорога, тому беріть воду з собою)
Карнакский храм
Карнакський храм

Також є варіант тієї самої екскурсії але з відвідинами гробниць фараонів і плаванням на човні через річку Ніл. Я рекомендую саме цей варіант, проте якщо дуже сильно стоїть питання грошей, то замовляйте хоча б мінімум. Ціна даної екскурсії буде коштувати близько 35 доларів з людини. Хоча гіди які привезуть Вас у готель будуть продавати цю екскурсію значно дорожче. Більш детальну інформацію про те як економити на екскурсіях у Хургаді — дивіться на нашому ютуб каналі

Карнакський храм, колони

Ці колони, які всі неодноразово бачили, знаходяться саме у Карнакському храмі. Це насправді неймовірна конструкція, яка в реальності ше помпезніша ніж на фотографіях. А ше більше захоплює подих коли ви дізнаєтесь що даний храм будували дві тисячі років з покоління у покоління. І він є найбільшим у світі релігійним комплексом.

У порівнянні з Карнагським храмом, колоси Мемнона не викличуть у Вас массу захоплення. Але вони і не займуть багато часу. Це дві величні статуї фараона Аменхотепа III (1390 г— 1352 г до нашої ери) які стоять посеред поля. Біля них ви зупинитесь пофотографуватися. Вага однієї оцінюється приблизно у 700 тон.

Колосси Мемнона

чого не скажеш про наступну зупинку яка називається храм цариці Хатшепсут. Це унікальний, висічений у скелі храм з трьома відкритими терасами. Початок будівництва храма оцінюється приблизно 1482 до н. е.

Храм Хатшепсут, екскурсія з Хургади
Храм Хатшепсут, екскурсія з Хургади

Екскурсія з Хургади №2. Катання на квадроциклах

Екскурсія з Хургади, яку однозначно треба відвідати це, як би не дивно звучало, катання на квадроциклах. Причому ця екскурсія актуальна для дорослих будь-якого віку. Навіть якщо Вам 60 років але Ви активна людина рекомендуємо відвідати цю екскурсію. На квадроциклі їздити дуже просто. Навіть якщо ви ніколи ні на чому не їздили — ви справитесь. Хоча дана екскурсія з Хургади цікава не лише квадроциклами. Квадроцикли це скорше спосіб добратися до красивих краєвидів.

Екскурсія з Хургади, Квадроцикли
Екскурсія з Хургади, Квадроцикли

На квадроциклах ви потрапляєте у справжню пустелю з неймовірними краєвидами. Там можна зробити неймовірні фото та відчути що таке справжній Єгипет. Також на цій екскурсії вас пригостять чаєм у бутафорському бедуїнському поселенні та покатають на верблюді хвилини три))). Проте сама атмосфера просто неймовірна. Крім того ця екскурсія досить дешева (10-15 доларів з людини) та займає всього декілька годин з самого ранку. Після чого ви можете повернутися до пляжного релаксу у свій готель і навіть встигнете на обід. Обов’язково беріть з собою арафатку (хустину на голову) і окуляри. Єдиний недолік цієї екскурсії — дуже багато підіймається пилюки під час їзди. Вона летить вам в рот в очі і повсюди. Через це бажано не брати білий одяг. Рекомендую брати кросівки і щось що прикриває плечі (щоб не згоріти).

Ця екскурсія, однозначно, подарує надзвичайно багато вражень.

рекомендована екскурсія з хургади
рекомендована екскурсія з Хургади

Екскурсія з Хургади №3. Риф і райський острів.

Третя екскурсія у нас морська. Займає майже цілий день. Тому на ній передбачено повноцінний обід на яхті. Дана екскурсія з Хургади включає в себе плавання на яхті. На ній ви підпливете до живого коралового рифу у відкритому морі. Всім роздадуть маски, трубки і ласти. І всі бажаючі зможуть насолодитися неймовірною красою підводного світу Червоного моря.

Найцікавіше у цьому, що навіть якщо ви відпочиваєте у Єгипті взимку і на пляжі біля готелю вода близько 22 градуси (досить прохолодна), то на рифі, у відкритому морі дійсно 28 градусів. Тобто навіть мерзляк без проблем зможуть плавати годину і не вилазити з води.

Рекомендуємо залишити дану екскурсію наостанок, так як на ній ви будете цілий день перебувати на яхті і легко зможете згоріти. Не забувайте на екскурсію взяти захисний крем від сонця.

екскурсія Хургада, Райський острів
екскурсія Хургада, Райський острів

Після плавання у відкритому морі, вас завезуть на «райський острів». Якщо Ви відвідали мало морських, іноземних курортів то цей острів викличе у Вас массу емоцій. Вода там має такий самий колір як на Мальдівах. Це викличе у Вас неймовірний захват! Проте взимку плавати буде досить прохолодно. А ось поніжитися на сонечку і поробити неймовірної краси фотографії буде не зайвим.

Висновки по екскурсіям з Хургади

На нашу думку це максимально хороші екскурсії в Хургаді, які варто відвідати, якщо ви відпочиваєте 7 днів і вперше у Єгипті. Цей топ 3 екскурсій в Хургаді максимально близько ознайомлять Вас з усіма, кращими, сторонами Єгипту. При цьому не змусить витратити всі гроші. Відвідавши топ 3 екскурсії, Ви познайомитесь з історією Єгипту на першій екскурсії. Побачите на власні очі пустелю під час катання на квадроциклах. З головою зануритесь у відоме на весь світ, підводне царство Червоного моря.

Третя екскурсія, дуже актуальна саме для Хургади. Так як У Хургаді, на відміну від Шарм-ель-Шейху, немає живих рифів поблизу готелів. Рекомендуємо забронювати екскурсії через день. Так ви зможете і повалятися на пляжі і познайомитися з Єгиптом.

Це не всі цінні поради які ми можемо надати туристу, який планує подорож у Єгипет. Більше інформації Ви отримаєте під час бронювання туру. Наша турагенція працює по всій Україні. Є можливість бронювати тури дистанційно.

Вам также может понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

 
x
 
x
 Telegram
x
Свірідов Олександр
Технічні питання
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Інформаційний Бот
 
x
 Viber
x
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Бронювання відпустки
 Facebook
x
Стецька Ірина
Експерт в подорожах
Свірідов Олександр
Подорожувальник
 
x
 
x
 
x
 Contact us
x
Submit
Email is incorrect
Thank you for your message!