КВИТКИ У ЛІТО ЛЬВІВ:

Чому офіс турфірми Квитки у Літо на Личаківській 5 НАЙКРАЩИЙ?

Для Вас у турфірмі Квитки у Літо працюють Олександр та Ірина

Вам дуже пощастило, що ви знайшли саме наш офіс «Квитки у Літо» м. Львів вул. Личаківська 5. Адже наша команда це справжні професіонали, які об’єднали свої зусилля та знання, щоб спланувати для Вас ідеальний відпочинок.

Для Вас працюють у турфірмі Квитки у Літо

Ірина

Директор офісу «Квитки у Літо» Личаківська 5. Експерт з планування подорожей чиє хобі переросло у професію. Відпочивала в Монако, Ніцці, Таорміні, Катанії та ше багато де… Піднімалась пішки на два вулкани Тейде та діючий Етна. Побувала на Каннському кінофестивалі та на формулі 1 Гранд Прі Монако. Досвід у подорожах більше 10 років. На даний момент є власницею тур агенства та ше одного бізнесу. Переважно працює з VIP клієнтами та по екзотичним країнам, але встигає контролювати своїх колег і особисто зацікавлена щоб відпочинок кожного клієнта був ідеальним і Ви повернулись до нас ще і порадили нас друзям і родичам!

ІНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/stetska_iryna/

Олександр

Професійний мандрівник та Seo & Online Marketing у «Квитки у Літо». Побував у багатьох країнах як по пакетним турам так і власним ходом. Був на Кіпрі, Мальті, Сицилії, Канарських островах та у багатьох інших цікавих місцях.

Професіонал в програмуванні, СЕО, СММ. Блогер — має декілька ютуб каналів та сайтів. Займається розробкою ботів для телеграм, Viber та сайтів. Налаштування реклами та інше.

ІНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/sviridov_travel/

Марта квитки у Літо Львів

Марта

Професійний турменеджер «Квитки у Літо» Личаківська 5. Побувала у багатьох країнах ,таких як Італія, Нідерланди, Німеччина, Чехія і цікавих містах: Гаага, Схевенінген, Амстердам та багато інших. Також є спеціалістом по підбору класичних напрямків, таких як Туреччина, Єгипет Болгарія та у інші країни.

Обожнює свою роботу, та з великим задоволенням надасть Вам повну консультацію по плануванню Вашого відпочинку. Та відбере кращі пропозиції турів за Вашими побажаннями, завжди рада допомогти.

ТЕЛЕФОН/VIBER: +38(063)160-20-11

Марта

Професійний турменеджер турфірми «Квитки у Літо» Львів, Личаківська 5. Раніше майже 3 роки жила у Португалії тому на власному досвіді знає що таке Європа і всі нюанси про які Вам не розкаже жоден турменеджер що мешкає у Львові а знають лише європейці.

Окрім цього відвідала безліч європейських країн. І тих що славляться на весь світ своїми морськими курортами (наприклад Лазурний берег Франції), так і більш звичними для нас: Польша, Словаччина, Угорщина, Австрія та ін. . Працює також по популярних напрямках: Єгипет, Туреччина та інше…

ТЕЛЕФОН/VIBER: +38(063)160-19-10

Бот Валєрка

Менеджер «Квитки у Літо» Личаківська 5. Ніде не був, нічого не знає, але дуже хоче допомогти нашим дівчаткам і тому готовий за їжу (електричний струм) опитати наших, любих туристів і задати їм базові питання.

Надзвичайно любить працювати без жодного відпочинку. З задоволенням відповість Вам і зранку і у ночі та передасть інформацію на опрацювання миттєво!

TELEGRAM: написати Валєрці у телеграм

VIBER: написати до Валєрки у вайбер

 
x
 
x
 Telegram
x
Свірідов Олександр
Технічні питання
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Інформаційний Бот
 
x
 Viber
x
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Бронювання відпустки
 Facebook
x
Стецька Ірина
Експерт в подорожах
Свірідов Олександр
Подорожувальник
 
x
 
x
 
x
 Contact us
x
Submit
Email is incorrect
Thank you for your message!