КВИТКИ У ЛІТО ЛЬВІВ:

Тепер у Францію можна туристам з України

Франція пустила українських туристів

Українських туристів пустили у Францію?

З 9 червня 2021 року, правління Франції дозволила в’їзд на свою територію туристам з України з будь-якою метою, за умови шо ті виконають певні умови.

Франція пустила українських туристів

У постанові йдеться про те, що у зв’язку з пом’якшення карантинних заходів всі країни світу будуть розділені на кольори. І що саме приємне, Україна в цьому списку буде займати не саме останнє місце. Країни будуть розділяти на червоний, помаранчевий і зелений кольори. Україні присудили помаранчевий колір, що забов’язує туристів які планують відвідати Францію до наступного.

Що потрібно українцям щоб заїхати у Францію?

Згідно вимог французького уряду, будь-який громадянин України може заїхати на територію Франції, з будь-якою метою якщо він пройшов повний курс вакцинації від короновірусу, за допомогою вакцини, що одобрена EMA (Європейська агенція лікувальних засобів).

До переліку вакцин, що увійшли до списку відносяться: Moderna, Pfizer, Johnson & Johnson а також AstraZeneca. Вакцина індійського виробництва CoviShield поки що лишається під питанням.

Українським туристам, що пройшли вакцинацію, буде дозволено в’їзд у випадку якщо після проведення останньої дози вакцинації пройшло 2 тижні (для вакцин дводозних) та 4 тижні для вакцин що потребують лише одну ін’єкцію (Johnson & Johnson).

У випадку якщо людина перехворіла на короновірус і має справку, їй дозволяється в’їзд на територію Франції після 1 дози вакцини, але після процедури має пройти не менше ніж 2 тижні.

Додаткові вимоги для українців для в’їзду у Францію

Проте наявність пройденої вакцинації не звільняє українських туристів що їдуть до Франції від вимоги здавати перед перетином кордону ПЛР тесту на коронавірус.

Громадяни України повинні здати тест на антиген або тест методом ПЦР. Тест на антиген дійсний 48 годин, тест ПЦР 72 год.

Також зверніть увагу що тест на антиген потрібно здавати так само як тест ПЦР (через мазок з носа). Тест на антиген це не те саме, що тест на антитіла. Тест на антитіла не підходить…

Для замовлення туру у Францію звертайтесь за телефоном: +38 (068) 161-72-16

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

 
x
 
x
 Telegram
x
Свірідов Олександр
Технічні питання
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Інформаційний Бот
 
x
 Viber
x
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Бронювання відпустки
 Facebook
x
Стецька Ірина
Експерт в подорожах
Свірідов Олександр
Подорожувальник
 
x
 
x
 
x
 Contact us
x
Submit
Email is incorrect
Thank you for your message!