КВИТКИ У ЛІТО ЛЬВІВ:

Все про Канари. Гарячі тури на Тенеріфе

туры на канарские острова

Відпочинок мрії на Тенеріфе (Канарських островах)

Канарські острови — справжня знахідка навіть для найвибагливіших мандрівників. Раніше тур на Канари вважався верхом престижу, але в даний час відпочинок там може дозволити собі кожен. Не зважаючи на це, Канарські острови порадують своїх гостей висококласними готелями преміум класу, ідеальними погодними умовами, а також висококласним сервісом.
Канарські острови включають в себе розсип маленьких острівців і сім великих островів. Найпопулярнішим і часто відвідуваним вважається Тенеріфе. Саме на острів Тенеріфе ви зможете придбати собі гарячий тур у нашій туристичній агенції «Квитки у Літо». Сімка найбільших островів регіону вже давно перетворилася в туристичні зони з налагодженою інфраструктурою. Канари — ідеальне місце, яке підходить під побажання навіть найвимогливішого туриста. Тут ви зможете насолодитися усіма видами водного відпочинку, вибрати екскурсійний тур, поніжитися під променями тропічного сонця, поплавати у Атлантичному океані та насолодитися елітною інфраструктурою.

Канари, погодні умови

Канарські острови не випадково прозвали «островами вічної весни». Протягом року тут зберігається тепла погода, тому насолоджуватися пляжами з чорного, вулканічного піску можна навіть взимку. Канари все частіше вибирають для «зимівлі», адже так приємно зустрічати новорічні свята під гостинним тропічним сонцем.
Канари — цілий розсип мальовничих островів, клімат на яких може трохи відрізнятися. Зміна пір року практично не відчувається, температура води завжди тримається в межах 20 — 25 градусів тепла. Влітку тут панує спека — температура в літній час перевищує позначку в 30 градусів. У зимовий час температура знижується на кілька градусів, але прекрасні умови для відпочинку зберігаються.

Тенеріфе. Директор Квитки у Літо Львів
Ірина на Тенеріфе

Канарські острови, історія та природа

У цій курортній зоні довга історія. На одному з островів регіону сам Колумб після грандіозного подорожі зробив останню зупинку. Таким чином багато років тому Канари перетворилися в «вікно» в Америку, а багато держав боролися між собою за право володіння цими територіями. На сьогоднішній день Канарські острови належать до Іспанії, що позначилося на кухні, місцевих звичаях і вдачі жителів цього дивного місця.
Канарські острови мають вулканічне походження, тому тут часто зустрічаються пляжі з чорним піском. Природа цього краю неймовірно різноманітна: соснові бори і вологі тропічні ліси сусідять з білосніжними пляжами і пустельними дюнами. Тут знаходяться дивовижно красиві природні зони, дві з яких під протекцією ЮНЕСКО.

Тенеріфе — перлина серед Канарських островів

Тенеріфе вже давно заслужив слави перлини і найпопулярнішою туристичної зони в регіоні. Це місце славиться чорними пляжами, величним вулканом під назвою Тейде і багатьом іншим. Тут одночасно існує 12 кліматичних зон — вологі тропічні ліси, полонини, піщані дюни, пляжі з чорним і білим піском. Оскільки Тенеріфе традиційно вважається однією з найбільш відвідуваних туристичних зон серед мандрівників з російськомовних країн, то багато співробітників готелів розмовляють російською.

costa adeje, Tenerife
Costa Adeje, Tenerife, пляж з вулканічним піском

Саме цей дивовижний острів на Канарських островах, ми з Іриною (ми власники туристичної агенції і блогери), об»їздили вздовж і впоперек. І саме на цей неймовірної краси острів ви можете придбати гарячий тур у нашій туристичній агенції. Вам потрібно просто залишити заявку на підбір туру і ви отримаєте максимально якісну консультацію особисто від Ірини (директор агенції «Квитки у Літо»). Ціни на тури на Тенеріфе стартують від 1300 доларів на двох дорослих (ціна Туреччини).

Тенеріфе складається з безлічі маленьких поселень, колишніх рибальських містечок, які перетворилися в курортні зони. Тут діють готелі всіх категорій, а місцеві ресторанчики так і ваблять покуштувати дари середземноморської кухні. На Тенеріфе витає дух старої Іспанії — ви може відвідати місцеві фестивалі фламенко, дізнатися все про історію цього мальовничого краю і просто прогулятися по його найкрасивішим куточкам.

Тенеріфе: куди з’їздити?

Тенеріфе рясніє цікавими місцями, які повинен відвідати будь-який турист. Тут сподобається шанувальникам гарних природних видів, поціновувачам історії, а також просто людям, які хочуть насолодитися відпочинком на пляжах.
Вулкан Тейде. Одне з найкрасивіших і таємничих місць на Канарських островах. Тейде — третій по висоті вулкан в світі і найвища точка на території Канарських островів, та й усієї Іспанії в цілому. Формування вулкана почалося 170 тисячоліть тому після обвалу величезного статовулкана, який був в кілька разів більше сучасного Тейде. З вулканом Тейде у місцевих народностей пов’язано багато легенд. Стародавні жителі Канарських островів, представники народу гуанчи, вірили, що всередині вулкана розташоване пекло. Тут жив древній демон Гуйаота, який вкрав бога сонця на ім’я Махек. Гуанчі просили верховного бога на ім’я Ачамана перемогти злого духа і звільнити бога сонця. Ачаман переміг ворога і сонце знову засяяло над Канарськими островами. Про це зустрічаються згадки в писемних самого Геродота.

Місячний пейзаж розташований на півдні від вулкана Тейде. Ландшафт цього дивного місця здається нереальним: вигинисті кам’яні хвилі немов світяться на тлі темних вулканічних пейзажів. Химерні фігури природного походження складаються з туфу, який був викинутий з надр землі під час виверження вулкана.

Замок Сан-Мігель. Ви коли-небудь мріяли потрапити в Середньовіччя? Це можливо в чудовому замку Сан-Мігель на острові Тенеріфе! Тут проходить справжній лицарський турнір, який може відвідати будь-який бажаючий. (хоча якщо чесно, там нема шо робити)!

Піраміди Гуїмар — прекрасне місце для екскурсійної поїздки. Тут можна провести цілий день і не занудьгувати. Це місце зберігає в собі секрети Канарських пірамід, тут можна побачити цілу розсип етнографічних експонатів, моделі реально існуючих кораблів і багато іншого. Справжньою перлиною екскурсійної зони є парк отруйних рослин.

вулкан Тейде, Тенеріфе
вулкан Тейде, Тенеріфе

Сіам парк. Перед нами величний аквапарк, в якому був встановлений не один рекорд. Сіам парк вважається одним з найпопулярніших місць на Тенеріфе і поїхати, не відвідавши його, просто неможливо.

Лоро парк приберіг для своїх гостей багато цікавого: тут можна прогулятися по імпровізованому океанському дну, подивитися на шоу морських левів, косаток і королівських пінгвінів. А ще тут розташований найкращий пляж в Тенеріфе, повністю покритий чорним піском.
Природна арка — відмінне місце для спільних фотосесій і Селфі. Мандрівники часто приїжджають сфотографуватися на фоні мальовничої природної арки в Таха.

Costa del Silencio, Tenerife

Комплекс басейнів Лого Мартіанес включає в себе цілий калейдоскоп басейнів під відкритим небом. Всі басейни наповнені водою з океану.


Кам’яна мати — одна з найвідоміших визначних пам’яток Тенеріфе. Статуя-клумба виконана у вигляді прекрасної жінки, чиє волосся і одяг складаються з різнокольорових квітів.

Ель Медан. Тенеріфе славиться чистою водою і прекрасними підводними садами. Ель Медан вже давно завоювало славу одного з найбільш привабливих місць серед поціновувачів водних видів відпочинку.

Лепрозорій. Моторошне місце, повне таємниць і, як стверджують відвідувачі, містики. Лепрозорій був побудований спеціально для хворих на проказу, але, коли було знайдено ліки від цієї хвороби, селище було покинуто місцевими жителями. Про перебування людей тут нагадують тільки руїни покинутих будівель. У центрі пустельного поселення височіє занедбаний храм з кам’яним хрестом.

Тенеріфе. Вікові традиції

Інші, популярні Канарські острови

Гран-Канарія
Один з найбільших островів регіону вулканічного походження. Завдяки природному розмаїттю та контрасту кліматичних зон це місце іноді називають «мініатюрним континентом». Скелі є сусідами з золотими пляжами, а за зеленими пагорбами ховаються бананові плантації. Цей острів привертає до себе любителів водних видів спорту, для яких тут створені ідеальні умови.
Фуертевентура
Один з найбільш мальовничих островів регіону, який славиться мальовничими пляжами з кришталево білим піском.
Лансароте
Місцеві жителі називають це місце островом, на якому гори можуть дихати вогнем, адже на його території знайшлося місце для трьохсот вулканів.
Ель Ієрро
Ідеальне місце для цінителів дикої природи: ви зможете побачити вулканічні пейзажі, родючі виноградники, рифи і навіть сосновий бір. Острів славиться контрастністю і незвичністю пейзажів.
Ла-Пальма
Вважається найзеленішим серед інших Канарських островів, більше 40% території займають ліси. Місцеві жителі називають свій острів найкрасивішим.
Ла Гомера
Перед нами єдиний острів, на якому залишилися діючі вулкани. Найчастіше туристи відвідують його під час одноденного туру, щоб помилуватися на лавровий ліс, що видніється з-за вічного туману.

Тенеріфе. Піднялися вище за хмари
Тенеріфе. Піднялися вище за хмари

Транспорт на Тенеріфе

Тут діє авіасполучення, тому туристи зможуть долетіти до будь-якого з островів Канар. Крім цього, між островами ходить водний транспорт — пороми і лайнери. Також добре розвинуте автобусне сполучення.

Але ми радимо взяти на прокат автомобіль. Це надзвичайно дешево. Якщо бронювати через спеціальний сайт то вийде близько 10 доларів на день + бензин. Відстані не великі тому на бензин сильно не потратитесь. Орендований автомобіль на двох буде коштувати як проїзд на автобусі. Якщо вас четверо то навіть вдасться зекономити.

На острові досить мало машин, тому проблем з їздою не виникне, навіть якщо ви не дуже впевнений водій. Для того щоб водити автомобіль підійдуть українські права. Особисто я їздив з рожевими, пластиковими правами які не мають терміну дії.

Канарські острови. Висновок

Ше з дитинства Канари для мене було чимось фантастичним і недосяжним. І коли ми з Іриною, випадково дізналися, що Канарські острови це досить доступне місце були надзвичайно шоковані.

Коли тільки підлітали до острова були трошки здивовані, не так уявляли собі райський острів посеред океану. З літака він виглядає зовсім сірим і пустинним. Але чим довше ми на ньому знаходилися і подорожували, тим більше він нам подобався.

Там атмосфера кардинально відрізняється від усіх курортів на яких я коли не будь був. Там витає спокій і дух справжнього елітного відпочинку. Люди спокійні, гуляють по набережних. Така собі справжня Європа якою всі її собі уявляють.

Тенеріфе, це те місце куди б я хотів повернутися, хоча ми для себе вирішили що не будемо повертатися 2 рази в те саме місце (в світі дуже багато неймовірного).

Хто хоче щоб ми спланували йому максимально ідеальний відпочинок на Канарських островах залишайте заявку. По Канарах Ірина особисто, з власного досвіду спланує вам тур на Тенеріфе і дасть вичерпну консультацію по всім запитанням що у Вас можуть виникнути. Якщо не хочете зіпсувати собі відпочинок — звертайтесь до професіоналів. У турфірмі «Квитки у Літо» є можливість дистанційного бронювання турів на Канари з вильотом з будь-яких міст України.

Вам также может понравиться...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

 
x
 
x
 Telegram
x
Свірідов Олександр
Технічні питання
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Інформаційний Бот
 
x
 Viber
x
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Бронювання відпустки
 Facebook
x
Стецька Ірина
Експерт в подорожах
Свірідов Олександр
Подорожувальник
 
x
 
x
 
x
 Contact us
x
Submit
Email is incorrect
Thank you for your message!