КВИТКИ У ЛІТО ЛЬВІВ:

Тур на Мальдіви зі Львова

Тури на Мальдіви зі Львова

Відпочинок на Мальдівах: сонце, море і релакс

Мальдіви були і залишаються одним з найпопулярніших турів для відпочинку. Тури на Мальдіви ніколи не втрачали актуальності і популярності серед туристів з усього світу. Запеклі тропіки подарують казковий відпочинок всім любителям блакитного океану, золотих пляжів і морського бризу.
Мальдіви — це цілий розсип маленьких островів. Всього Мальдівська Республіка складається з 1192 острівців, серед яких населені лише 199. 80 островів є курортами класу люкс і входять в топ кращих місць для відпочинку.

Погода на Мальдівах

На Мальдівах круглий рік тримається приємна температура — середній показник +31 вдень і близько +26 вночі. Клімат тропічний, тому тут не буває різких температурних перепадів. Найпопулярнішим часом для туру на Мальдіви вважається період з грудня по квітень. Саме в цей час сюди з’їжджаються туристи з усього світу в пошуках ідеального відпочинку.
Оскільки погода на Мальдівах завжди тримається на плюсовій позначці, вода протягом року прогрівається до температури + 24 — +27.

Мальдіви: історія

Мальдіви — містечко з багатою історією. Згідно з археологічними розкопками, люди почали жити тут ще чотири тисячі років тому. На Мальдівах традиційно проживали представники різних національностей — англійці, португальці, французи, ланкійці. Головною релігією Республіки є іслам.
Цікаво, що відпочинок на Мальдівах далеко не відразу став привілеєм любителів фешенебельних готелів і висококласного сервісу. Перший курорт був відкритий тільки в 1972-му році в маленькому селі під назвою Курумба. Мініатюрний готель і чудова природа швидко завоювали популярність серед мандрівників з усього світу. У лічені роки Мальдіви перетворилися в курортну зону класу люкс. На сьогоднішній день на Мальдівах прекрасно розвинена інфраструктура, побудовані новітні готельні комплекси, ресторани і кафе. Зачаровують природні види, ідеальні умови для водних видів спорту, готелі преміум класу зробили відпочинок на Мальдівах прерогативою голлівудських зірок і мільйонерів.

Однак замовити тури на Мальдіви можна і за прийнятною ціною — тут діє найширший вибір турів і напрямків для відпочинку. У підборі турів на Мальдіви зі Львова, Києва чи інших міст України Вам може допомогти наша туристична агенція — «Квитки у Літо». Наша адреса м. Львів, вул. Личаківська 5. Проте ми працюємо по всій Україні та бронюємо тури дистанційно. Тури на Мальдіви для Вас буде підбирати особисто директор нашої турфірми. Більш детально ознайомитись з рівнем підготовки наших спеціалістів можете тут

Тури на Мальдіви: курорти

Різноманітність курортних зон передбачає широкий вибір турів на Мальдіви:
Маафуші — курортна зона розташована в 27 км від столиці. Містечко славиться цілою плеядою шикарних ресторанів і кафе, красивими пляжами з білим піском і зручним спуском у воду, тому Маафуші облюбували сім’ї з дітьми. Готелі в більшості своїй невеликі, тому тури на Мальдіви в Маафуші пропонуються за прийнятною вартістю. Також на острові Маафуші проживають місцеві жителі у яких можна орендувати житло, тому цей острів є найдешевшим варіантом відпочити на Мальдівах при самостійному плануванні подорожей.

острів Маафуши, Мальдіви

Хаа Аліф — розташований на північ від архіпелагу, ідеально підходить для спокійного відпочинку. Туризм тільки почав розвиток в цьому регіоні країни, перша курортна зона була відкрита тільки в 2005 році.
Мале — столиця і одна з найвідоміших курортних зон Республіки. Тут зосереджені головні архітектурні пам’ятки країни — стародавні мечеті, музеї і парки.
Баа славиться кораловим рифом, тому це містечко так популярно у любителів підводних занурень. Щорічно тут збираються дайвери, щоб помилуватися рожевими коралами, полчищами тропічних рибок і багатою природною рослинністю.
Атолл Арі знаменитий прекрасно розвиненою інфраструктурою. Курортна зона включає в себе 26 островів, на яких розташовані готелі.

Тури на Мальдіви: розваги

Якщо ви думали, що відпочинок на Мальдівах передбачає тільки золоті пляжі і океан, то це далеко не так. Мальдіви приготували для своїх гостей багато цікавих розваг:

Дайвінг на Мальдівах
дайвінг на Мальдівах
  • Водні види спорту. Гості курорту зможуть пройти під вітрилом на яхті, зануритися в казковий підводний світ або виловити величезну рибу в безмежному океані. Тут доступні кайтсерфінг, серфінг, флайборд, водні лижі і багато іншого. Родзинкою водних атракціонів вважається поїздка на підводному скутері.
  • Екскурсії. Мальдіви славляться красивою природою і стародавніми пам’ятками архітектури. Туристам відкриті Сонячний острів, дерев’яний палац султана Мохамеда Такуруфаана, Банановий риф і багато іншого.
  • SPA і «лікувальний» туризм. Тут знаходиться величезна кількість центрів SPA процедур, масажних кабінетів всіх мастей. Ви зможете насолодитися шведським або індійським масажем, заняттями йогою, квітковими ваннами і багатьом іншим.

Для замовлення турів на Мальдіви зі Львова, Києва чи інших міст України або отримати повну, безкоштовну, консультацію, залиште заявку на нашому сайті по Мальдівах https://maldives.kvytky-u-lito.com/ Або одразу телефонуйте Ірині за номером +38 (068) 161-72-16 чи пищіть у Інстаграм Ірини

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

 
x
 
x
 Telegram
x
Свірідов Олександр
Технічні питання
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Інформаційний Бот
 
x
 Viber
x
Стецька Ірина
Директор
Бот консультант
Бронювання відпустки
 Facebook
x
Стецька Ірина
Експерт в подорожах
Свірідов Олександр
Подорожувальник
 
x
 
x
 
x
 Contact us
x
Submit
Email is incorrect
Thank you for your message!